Huisgenoot gezocht!

Op zoek naar woonondersteuning? Hieronder vind je een actueel overzicht van onze instapklare studio’s en kleine groepswoningen in verschillende regio’s in de Westhoek. Voor meer info, contacteer socialedienst@delovie.be of bel op het nr. 057 334 965. Naast woonondersteuning, kun je bij ons ook terecht voor dagbesteding of zinvolle vrijetijdsinvulling.
Vind je niet meteen een antwoord op jouw vraag? Ook dan kun je ons vrijblijvend contacteren. Wij helpen je graag verder op weg.

 

Regio Diksmuide

De Pastorie in Keiem
Woon je graag in een landelijke omgeving maar in de nabijheid van de stad? Misschien is De Pastorie in Keiem wel iets voor jou! De Pastorie is een kleinschalig woonproject in samenwerking met Duin en Polder en biedt plaats aan 6 personen. Er is een vlotte busverbinding met Diksmuide. Tijdens weekdagen is er begeleiding aanwezig in huis tussen 16 u. en 20 u., in het weekend tussen 16 u. en 19u. Daarnaast is de professionele begeleiding 24 u./24 u. oproepbaar.
Op de benedenverdieping van de Pastorie is er een ruime living, volledige uitgeruste keuken en toilet. Er is ook een gemeenschapsruimte die kan gebruikt worden door lokale verenigingen, ideaal voor het versterken van de sociale contacten. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich de slaapkamers. De badkamers zijn voorzien van alle comfort en worden gedeeld per twee. De voormalige pastoriewoning woning beschikt ook over een ruime tuin met terras.
Frans (foto), Johan, Bobita en Patrick kijken er naar uit met je kennis te maken!

 

 

Regio Ieper

Korte Torhoutstraat
Een mooie rijwoning in het centrum van Ieper biedt plaats aan vier personen met een ondersteuningsvraag. Sta je graag zo veel mogelijk op eigen benen? Hou je van de bruisende binnenstad van Ieper? Deze woning beschikt over een gemeenschappelijke ruimte met keuken op het gelijkvloers, alsook een slaapkamer met badkamer met ligbad. Op de eerste en de tweede verdieping zijn er nog 3 ruime individuele kamers.
Wij werken nauw samen met familie, thuiszorgdiensten, het netwerk en vrijwilligers.
De ondersteuning gebeurt op maat en binnen het beschikbare persoonsvolgend budget. Er is 24 u./24 u. oproepbare permanentie. Een andere locatie van De Lovie vzw bevindt zich vlakbij.

 

Regio Poperinge

Ieperstraat
Lorenzo (foto) en Franky zijn op zoek naar twee nieuwe huisgenoten voor een ruim appartement in de Ieperstraat, gelegen op een boogscheut van de markt en het station van Poperinge. Iedereen beschikt over een individuele kamer, de keuken en het sanitair worden gedeeld. Wonen in hartje Poperinge biedt heel wat mogelijkheden op het vlak van vrije tijd, (begeleid) werk …
Dagelijks komt een begeleider langs en er is 24 u./24 u. oproepbare permanentie.

 

Regio Wervik

Magdalenastraat
Woon je graag zelfstandig maar liever niet alleen? Willy en Jens (foto) zijn op zoek naar een derde huisgenoot! Samen delen ze een rijwoning met terras in de Magdalenastraat, in het centrum van Wervik en op wandelafstand van ’t Susterhuus. De woning beschikt over een inkomhal, keuken en leefruimte, ruime slaapkamers en twee badkamers. Er is een toilet boven en beneden. Elke werkdag komt een begeleider langs en er is 24 u./24 u. oproepbare permanentie.