De Lovie Mail hoe bereiken
login van A tot Z ! kalender
De Lovie | homepage arrow il sogno

facebook

Volg ons op facebook!

IL SOGNO
EEN HEEL APARTE DROOM

Il Sogno is het muziekensemble van De Lovie.
De groep bestaat uit Evelien Callens, Rudy Iemants, Martin Mahieu, Mathieu Lemaitre, Rik Rabaey, Inez Vanalderweireldt, Saskia Van Poelvoorde en Gregory Soetaert.
Samen met drie begeleiders dromen vijf mensen met een verstandelijke handicap van een gevarieerd programma van hitgevoelige nummers, folksongs en eigen composities.

Il Sogno Particolare


Rik Rabaey vormt de professionele ruggengraat van deze groep. Hij behaalde eerste prijzen notenleer en accordeon aan het conservatorium Antwerpen. Rik werkt sinds 1990 als muziekpedagoog in De Lovie. Hij componeert en arrangeert het repertorium op maat van zijn muzikanten.
Il Sogno musiceert op een uitgebreid akoestisch instrumentarium: accordeon, cabasa, chimes, djembé, drums, dwarsfluit, gitaar, guiro, klarinet, klokkenspel, maracas, piano, sleighbells, tamboerijn, temple-blocs, triangel, woodblock en zang.


Il Sogno 

Il Sogno speelde reeds ruim 200 concerten... enkele hoogtepunten: opluisteren van koninklijk bezoek, concertreeks met koor en samenwerking met Sabien Tiels en Raymond van het Groenewoud (bekijk filmfragment).
In februari 2007 deelden ze drie keer het podium met Willem Vermandere, en in 2012 twee maal met Klaas Delrue van Yevgueni.


INFO EN RESERVATIE
Rik Rabaey
, muziekpedagoog
tel 057 334965 - mail Rik

“Superveel dank aan kledijsponsor Artex! Voortaan schittert Il Sogno op het podium in een nieuwe groen & blauwe outfit met een rood accentje!”


Image

 

CONCERTAGENDA
Komende concerten en overzicht voorbije concerten 

Il Sogno Particolare meer>>


VIDEOFRAGMENT
In 2003 ging Il Sogno met Raymond van het Groenewoud in zee.

Il Sogno Particolare
meer>>


GELUIDSFRAGMENT

Besluister enkele fragmenten van Il Sogno  

BELLA CIAO

COCKLES AND MUSSELS

DERTIEN IN EEN BEGIJN

MOE BEN IK MOE

THE SIGN OF THE BONNY BLUE BELL


FOTOALBUM
Il Sogno in beeld door de jaren heen...