Vorming & workshops

Vorming is belangrijk voor iedereen. Kansen krijgen om je talenten in te zetten en je competenties te ontwikkelen maken je sterker en geven je een goed gevoel.

Wij hebben een uitgebreid vormingsaanbod voor eigen medewerkers en andere geïnteresseerden: het netwerk van personen dat we ondersteunen, vrijwilligers, leraren, stagiairs, collega’s van binnen of buiten de sector. Neem een kijkje in de vormingsbrochure voor een overzicht van het aanbod met interne vormers en externe vormers. Voor meer info, contacteer Geert Vannieuwenhuyze op het tel. nr. 057 344 299 of via mail naar geert.vannieuwenhuyze@delovie.be.

PV_Vorm_00453

 

De Lovie werkte een aantal visieteksten uit over onderwerpen als omgaan met probleemgedrag, communicatie, seksualiteit, senioren en palliatieve ondersteuning. Je kan deze bestellen via mail naar trefhuis@delovie.be of op het tel. nr. 057 344 263.

Wij verzorgen ook lezingen en workshops op symposia, congressen of studiedagen. Wil je weten hoe onze organisatie met de nieuwste ontwikkelingen in welzijn omgaat? Je kan ons een studiebezoek brengen, stage lopen of een geleide supervisie of intervisie aanvragen bij Geert Vannieuwenhuyze op het tel. nr. 057 344 299 of via mail naar geert.vannieuwenhuyze@delovie.be.

 

De Trapleer

De Trapleer is een leerplatform voor, met en door personen met een verstandelijke handicap of andere beperking in de Westhoek.

Het aanbod vorming is heel ruim: van ‘Hoe maak ik een facebookprofiel aan’ tot ‘Hoe vind ik een job die bij mij past?’. De Lovie vzw werkt hiervoor samen met verschillende partners in de zorg, bestaande vormings- en opleidingscentra, vrijwilligers, bedrijven …
Lees meer over De Trapleer in deze folder.
De Trapleer kwam tot stand met de steun van de Provincie West-Vlaanderen binnen het Impulsreglement.

Interesse? Contacteer Frederik Desodt op het tel. nr. 057 344 331 of via mail naar frederik.desodt@delovie.be.