Medaillegerinkel in De Lovie

Special Olympics, een driedaags sportfeest
Ook De Lovie vzw was aanwezig: 22 atleten, samen met begeleiders en vrijwilligers, trokken met een  gezonde dosis ambitie en ‘goesting’ naar Oost-Vlaanderen. Tijdens de openingsceremonie op woensdag 29 mei 2019 was er een speciale rol weggelegd voor één van onze atleten. Marjolein Kesteleyn mocht, samen met Gella Vandecaveye, de Vlam van De Hoop aansteken. Marjolein genoot met volle teugen van het ganse gebeuren en wat deed ze dat goed!

De sfeer zat er dus al van het begin goed in waardoor onze atleten er vol enthousiasme tegen aan gingen. Maar ook de schouderklopjes en aanmoedigingen van de trainers, vrijwilligers, familie, vrienden en sympathisanten van de deelnemende atleten van De Lovie vzw zorgden voor een extra duwtje in de rug. We namen deel aan de volgende disciplines: atletiek, zwemmen, softbalwerpen, gymnastiek en badminton. En het werd een echt ‘gouden’ jaar: we veroverden maar liefst 13 gouden, 12 zilveren en 10 bronzen medailles!

Wat vloog de tijd voorbij. Het waren fantastische dagen die volledig in het teken van doorzetting, plezier en fairplay stonden. Proficiat aan alle deelnemers!

Op dinsdag 11 juni 2019 geven we alle atleten nog eens een plaatsje op het podium. Ook de begeleiders en vrijwilligers zetten we in de bloemetjes. En een daverend applaus mag zeker niet ontbreken. Afspraak om 17.30 uur in de Gotische zaal van het Stadhuis Poperinge (Grote Markt 1, 8970 Poperinge).

Wie graag mee wil komen juichen en applaudisseren: graag een seintje van uw komst via ansofie.knockaert@delovie.be tegen ten laatste donderdag 6 juni 2019.