Winkels

De winkels van De Lovie blijven gesloten. We stellen alles in het werk om de gezondheid van onze bewoners en medewerkers voorop te stellen en werken daarom met een beperkte dagondersteuning. De mailboxen worden beperkt opgevolgd. Nieuwe bestellingen kunnen gemaild worden naar angie.verbrigghe@delovie.be of telefonisch op 057 344 365. We bekijken graag hoe we je verder kunnen helpen.

In de winkels van De Lovie vind je handgemaakte decoratieartikelen, confituren, wenskaarten, zoetigheid, kaarsen en keramiek in al haar vormen: decoratieve schalen, gebruiksgoed, sieraden, beelden. Onder de naam ‘Sappas’ zijn er ook heerlijke fruitsappen verkrijgbaar, vers uit de boomgaard van De Lovie!

Kadootje geven? Vraag gerust naar een geschenkmand!
Wist je dat wij ook producten personaliseren? Een kapstokje op naam, een relatiegeschenk met je logo … Onze creativiteit biedt een waaier aan mogelijkheden.

 

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”Test Angie”]

 

Aurelia, Weststraat 17, Lo (tijdelijk gesloten)

Open maandag van 10u. tot 12u. en van 13.30u. tot 16u. en
dinsdag tot en met vrijdag van 10u. tot 12u. en van 13.30u. tot 17u.
Info en contact: 058 289 947 of aurelia@delovie.be

 

De Nieuwe Bankelinde, Krombeekseweg 84, Poperinge (tijdelijk gesloten)

Open dinsdag tot en met vrijdag van 14u. tot 18u. Op zaterdag van 14u. tot 17u.
Info en contact: 057 344 242 of denieuwebankelinde@delovie.be

De Nieuwe Bankelinde is ook toeristisch onthaalpunt. Op eerste verdieping bevindt zich een galerie met schilderijen, tekeningen, grafiek, keramiek, video en installaties uit Artîlerie, het bruisend kunsteneiland van De Lovie.

 

Het Huis van Juffrouw Sibylle, Begijnhofstraat 2, Diksmuide (tijdelijk gesloten)
Open woensdag tot en met zaterdag van 14u. tot 17.30u.
Info en contact: 051 500 319 of hethuisvanjuffrouwsibylle@delovie.be

Het Huis van Juffrouw Sibylle is ook toeristisch onthaalpunt. Op de eerste verdieping kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van het beschermde begijnhof.

 

Het Steengoed idee, Kauwekijnstraat 11, Ieper (definitief gesloten)
Een beperkt aanbod vanuit Het Steengoed idee kun je terugvinden in de schoolwinkel van de Heilige Familie, De Link in de Tempelstraat 15, 8900 Ieper en ’t een en ‘ t ander in de Poperingeweg 8, 8900 Ieper.