Winkels

Pop-upshop in het kasteel.

We stellen alles in het werk om de gezondheid van onze bewoners en medewerkers voorop te stellen en werken daarom met een geleidelijke heropstart van de dagondersteuning. Dit betekent dat de winkels van De Lovie vzw gesloten blijven tot begin september. Maar er is goed nieuws! In combinatie met de expo “Kuren op het kasteel, tuberculose na de eerste wereldoorlog”, organiseren we een pop-upshop met een beperkt aanbod vanuit de winkels in het kasteel van De Lovie vzw vanaf 16 juli. Openingsuren: do – vrij – zat – zon van 13u. tot 18u. Adres: Kasteeldomein De Lovie – Krombeekseweg 82 – 8970 Poperinge

De mailboxen worden beperkt opgevolgd. Nieuwe bestellingen kunnen gemaild worden naar info@delovie.be of telefonisch op 057 33 49 65. We bekijken graag hoe we je verder kunnen helpen.

We hopen jullie binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen.

 

In de winkels van De Lovie vind je handgemaakte decoratieartikelen, confituren, wenskaarten, zoetigheid, kaarsen en keramiek in al haar vormen: decoratieve schalen, gebruiksgoed, sieraden, beelden. Onder de naam ‘Sappas’ zijn er ook heerlijke fruitsappen verkrijgbaar, vers uit de boomgaard van De Lovie!

Kadootje geven? Vraag gerust naar een geschenkmand!
Wist je dat wij ook producten personaliseren? Een kapstokje op naam, een relatiegeschenk met je logo … Onze creativiteit biedt een waaier aan mogelijkheden.

 

Aurelia, Weststraat 17, Lo

Open maandag van 10u. tot 12u. en van 13.30u. tot 16u. en
dinsdag tot en met vrijdag van 10u. tot 12u. en van 13.30u. tot 17u.
Info en contact: 058 289 947 of aurelia@delovie.be

 

De Nieuwe Bankelinde, Krombeekseweg 84, Poperinge

Open dinsdag tot en met vrijdag van 14u. tot 18u. Op zaterdag van 14u. tot 17u.
Info en contact: 057 344 242 of denieuwebankelinde@delovie.be

De Nieuwe Bankelinde is ook toeristisch onthaalpunt. Op eerste verdieping bevindt zich een galerie met schilderijen, tekeningen, grafiek, keramiek, video en installaties uit Artîlerie, het bruisend kunsteneiland van De Lovie.

 

Het Huis van Juffrouw Sibylle, Begijnhofstraat 2, Diksmuide
Open woensdag tot en met zaterdag van 14u. tot 17.30u.
Info en contact: 051 500 319 of hethuisvanjuffrouwsibylle@delovie.be

Het Huis van Juffrouw Sibylle is ook toeristisch onthaalpunt. Op de eerste verdieping kom je meer te weten over de rijke geschiedenis van het beschermde begijnhof.