De week van NAH

Wist je dat ook mensen met NAH in De Lovie terechtkunnen? NAH staat voor niet-aangeboren hersenletsel.
Tijdens de Week van NAH (14-18 oktober) vinden overal in Vlaanderen activiteiten plaats: informatieve avonden, ontmoetingsmomenten …
Ook in de Westhoek!

Je leest er meer over op ‘De week van NAH‘.
Activiteiten in de nabije regio vind je via deze link.

Heb je nog vragen of ben je op zoek naar ondersteuning?
Contacteer Veerle Alleman op het tel. nr. 057 344 346 of via mail naar veerle.alleman@delovie.be.

Het vrijetijdsinitiatief STAPUIT biedt de mogelijkheid om samen met lotgenoten deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten en op een ongedwongen manier in gesprek te gaan met elkaar. STAPUIT richt zich in de eerste plaats tot personen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) die jonger zijn dan 65 jaar en die nog geen beroep doen op een dagbesteding binnen een erkende voorziening.
Vzw Het Havenhuis organiseert op regelmatige basis, in samenwerking met De Lovie vzw, ontmoetingsmomenten. Samen zijn, een toffe babbel en eens je zinnen verzetten staan hierbij voorop.

Info en contact:
Vzw Het Havenhuis
Lostraat 3 K
8647 Lo-Reninge
057/22 16 90
bewoner@hethavenhuis.be

De Lovie vzw is lid van Synaps 2.0, het West-Vlaams intersectoraal samenwerkingsverband dat de dienstverlening aan personen met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) wenst te bevorderen. Het samenwerkingsverband stelt zich tot doel om diensten en organisaties uit de provincie te steunen in het ontwikkelen van kennis en deskundigheid ten aanzien van personen met NAH.