Mobius : individuele ondersteuning

“Ik ben 26 jaar en mag op woensdagnamiddag bij een landbouwer een handje helpen. Ik begrijp niet goed wat mijn taken zijn. Kunnen jullie ons even op weg helpen?”

“Ik ben 40 jaar en woon sinds kort alleen. Alles loopt vrij goed alleen het poetsen van de studio vind ik moeilijk. Ik weet ook niet wat ik met mijn brieven en facturen moet aanvangen.”

“Thuis gaat het niet zo goed. Ik word snel kwaad want ik vind het moeilijk om rustig te zeggen wat ik denk of voel. Kunnen jullie mij hierbij helpen?”

“Ik wil niet meer naar de dagbesteding en daarom wil ik ook niet op de bus stappen die mij oppikt. Maar nu zit ik thuis en verveel ik mij. Ik zoek iemand die met mij kan praten, die kan helpen zoeken wat nu de beste oplossing is voor mij.”

Je kan bij ons terecht voor individuele begeleiding. Dit kan aan huis zijn, in één van onze locaties of waar nodig. De begeleiding kan verschillende vormen aannemen: van individuele gesprekken tot praktische en concrete tips.

Enkele voorbeelden: organisatie van het huishouden, hulp bij de zoektocht naar budgetbegeleiding of administratieve hulp, bemiddeling bij de werkgever, leren zelfstandig wonen, aanknopen of onderhouden van relaties of sociale contacten, psychosociale begeleiding …

Contacteer ons via socialedienst@delovie.be of op het telefoonnummer 057 334 965.

IMG_1706